(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Marmeláda z rebarbory (reveně)
Potřebné ingredience
1 kg rebarbory nakrájené na kousky
1 kg cukru krupice
1 balení želírovacího přípravku
Postup přípravy
Reveň očistíme a nakrájíme na kousky, dáme do hrnce a zasypeme cukrem. Necháme 15 min. stát (pustí šťávu), pak přidáme želírovací přípravek a na mírném ohni rozvaříme. Horké plníme do sklenic, zavíčkujeme a otočíme na 15 min. dnem vzhůru, pak otočíme zpět a je hotovo. Jednou jsem neměla želírovací přípravek, a šlo to i bez něj, byla trošku řidší, ale na palačinky jak dělaná :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Andruš5
(upraveno)
8. 6. 2013, 19:32
Jani, dnes jsem dělala a je vynikající. Akurát jsem nedávala tolik cukru.



nahlásit
beruškaveruška
(upraveno)
13. 5. 2008, 12:15
tu také dělám je vynikající, ještě navíc přidávám 4 kivi a 4 banány



nahlásit